Benvinguts a GIRCLAU Despatx Immobiliari Personal
Benvinguts a GIRCLAU  Despatx Immobiliari Personal  

AVIS LEGAL

OBJECTE

GIRALIA ha dissenyat aquesta pàgina web per permetre l’accés als usuaris en relació als continguts i serveis que ofereixen en el marc de la seva activitat professional.

 

CONDICIONS D’ÚS.

A l'accedir a la pàgina web de GIRALIA serà considerat com a “usuari” i, per tant, s’entén acceptades de forma expressa, automàtica i voluntària totes les condicions generals vigents en cada moment que s’accedeix a la mateixa.

GIRALIA es reserva el dret de revisió en qualsevol moment de les presents Condicions d’ús i es compromet a publicar aquelles modificacions introduïdes, que s’entendran acceptades si l’usuari continua utilitzant el servei.

GIRALIA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l’estructura i disseny de la pàgina web, eliminar o modificar continguts o serveis, així com les condicions d’ús del mateix.

 

OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DEL USUARIS

En el transcurs de l’ús de la pàgina web de GIRALIA l’usuari es compromet a no contradir la legalitat vigent, els bons usos, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l´ús d’aquesta pàgina web amb finalitats il·lícites o lesives per a tercers o GIRALIA.

Així mateix, l’usuari es compromet a no realitzar alguna activitat que pugui danyar els interessos o la imatge de GIRALIA.

De manera conscient l’usuari no introduirà o difondrà virus informàtics susceptibles de provocar danys en els sistemes de GIRALIA.

De la mateixa manera, GIRALIA no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin provocar alteracions en els sistemes informàtics de software i hardware o bé en els documents i fitxers de l’usuari.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts que mostra aquesta pàgina web són propietat de GIRALIA, en especial els textos, les diferents fotografies, els noms comercials, les imatges, els plànols, els logos o qualsevol altre signe susceptible d’utilització comercial. GIRALIA. Despatx Immobiliari Personal. Av. Lluis Pericot, núm.58, 1r 1ª, 17003, Girona.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat al que disposa la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de Diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), les dades subministrades per l’usuari quedaran incorporades en fitxers propietat de GIRALIA, les quals seran processades exclusivament per a la finalitat descrita, segons s’especifiqui. Tal com indica el Real Decreto 994/1999 de 11 de junio, les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, prenent les mesures de seguretat necessàries per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que ho puguin utilitzar amb finalitats diferents per a les quals han sigut sol·licitades a l’usuari.

L’usuari podrà exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en compliment d’allò establert a la LOPD.

El present avís legal també es regirà per la legislació en matèria de serveis de la societat de la informació (Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico).

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
GIRALIA Despatx Immobiliari Personal