Benvinguts a GIRCLAU Despatx Immobiliari Personal
Benvinguts a GIRCLAU  Despatx Immobiliari Personal  

Qui som? 

GIRALIA som nous a Girona, però no som una immobiliària convencional, ens definim com a Despatx Immobiliari Personal.

 

Què significa això?

 

DESPATX. Nosaltres no tenim un local comercial al centre de Girona, no tenim aparadors, creiem que el principal aparador és internet; no volem tenir centraleta telefònica, perquè els telèfons mòbils són més pràctics; i no tenim sala d’espera, perquè no et volem fer esperar. A GIRALIA tenim un despatx professional  que treballa per tu i el teu habitatge. D’aquesta manera, a més de treballar de forma més eficient i ràpida, ajustem els nostres costos fixos, i per tant et podem oferir uns preus més reduïts.

 

IMMOBILIARI. Ens dediquem a la compravenda d’habitatges, amb totes les garanties i professionalitat. A GIRALIA, no només som agents de la propietat immobiliària (API), som una advocada i un arquitecte tècnic amb anys d'experiència, que et podem aconsellar en qualsevol aspecte del procés de compravenda. Entenem que cada propietari pot trobar-se en una situació diferent i molt concreta, per això disposem de quatre serveis per assegurar cobrir al màxim les teves necessitats. Pots consultar-les a l'apartat "Vols vendre?".

 

PERSONAL. El tracte directe i de confiança és la nostra prioritat. En un moment tan important de la vida, on has de prendre una gran decisió, cal tenir uns bons professionals que t’aconsellin, amb els coneixements, l’experiència i sobretot amb la veritat. A GIRALIA garantim que no hi haurà cap mail sense resposta, ni sorpreses a última hora o mitges veritats.

 

La idea de GIRALIA neix de la nostra experiència com a particulars al tractar amb diferents immobiliàries convencionals. Nosaltres directament hem estat inquilins i llogaters, hem comprat i hem venut els nostres habitatges, i sempre ens ha quedat la sensació que les coses es poden fer d’una altra manera. Volem conèixer bé les necessitats reals tant de comprador com de venedor, donar confiança amb transparència total, treballar per solucionar els problemes abans que surtin, facilitar els tràmits a ambdues parts, reduir costos...Treballar més, millor i cobrar menys?

 

Sí, aquest és el nostre objectiu.

 

I el punt principal per aconseguir-ho és no tenir centenars d’habitatges en venda. Les immobiliàries convencionals tenen grans carteres d’habitatges, moltes trucades, moltes visites: una gran infraestructura a mantenir. Creiem que tenir molts habitatges en cartera i no treballar-los a fons, no és el millor sistema per els interessos dels propietaris. A GIRALIA preferim tenir pocs habitatges en venda, de forma que els puguem treballar com es mereixen i agilitzem la seva venda. D'aquesta forma concentrem els esforços per donar sortida al teu habitatge. No agafem un encàrrec si no el podem treballar amb profunditat. Prioritzem la qualitat per sobre la quantitat. Per fer-vos una idea del nostre treball, us convidem a veure algun dels habitatges que tenim en venda a la secció “Vols comprar?”.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
GIRALIA Despatx Immobiliari Personal