Benvinguts a GIRCLAU Despatx Immobiliari Personal
Benvinguts a GIRCLAU  Despatx Immobiliari Personal  

Parcel.la a Llac dels cignes

Referència: I-039 Superfície: 954m2 (segons cadastre) Façana: 24m
Població: Urb. Llac dels Cignes - Caldes de Malavella Edificabilitat: màxima 572m2 Ocupació: 35% - 334m2 en PB
Preu de venda: 62.200€ Tipologia: 1 xalet aïllat  ARM: PB + 1PP = 7m

CAT   Parcel·la en venda a l'urbanització Llac dels Cignes, al costat de Caldes de Malavella, de 954m2 i una façana de 24m, que permet la construcció d'una casa unifamiliar. És un terreny de forma rectangular, entre parcel·les veïnes, bastant planer en la seva longitud i amb una mica de pendent cap a l’est, amb vegetació baixa i uns quants arbre, i orientació principal al sud directe. Tot a punt per començar a construir casa seva. 

 

Més informació en els apartats ENTORN i NORMATIVA. Si li interessa el terreny truqui’m, com arquitecte tècnic li podré donar tots els detalls, resoldre els dubtes que pugui tenir de la normativa urbanística, i veurem les possibilitats de construcció que hi ha.

 

ESP   Parcela en venta en la urbanización Llac dels Cignes, al lado de Caldes de Malavella, de 954m2 y una fachada de 24m, que permite la construcción de una casa unifamiliar. Es un terreno de forma rectangular, con parcelas a ambos ladoso, bastante llano en su longitud y con un poco de pendiente hacia el este, con vegetación baja y unos cuantos arboles, y con orientación principal al sud directo. Todo listo para empezar a construir su casa.

 

English, français, deutsch, italiano, русский... please contact us for translation

ENTORN: 

La urbanització Llac del Cignes està situada a la carretera GI-673 a l’entrada de Caldes de Malavella, a només 1,5km del poble (2 minuts en cotxe) i a 2km de l’autovia A-2. És una urbanització tranquil·la on la majoria de cases són de 1era residencia. Disposa de tots els serveis municipals excepte gas ciutat. Hi ha 2 parades d’autobús que la comuniquen amb el poble.

 

El poble de Caldes de Malavella té uns 7.000 habitants que gaudeixen del gran patrimoni històric i cultural del poble. Llars d’infants, escoles i institut, CAP, biblioteca municipal, una gran zona esportiva, molts comerços i un poble amb molta vida. A més hi ha els balnearis del Mas Prats i el Vichy Catalan, i el PGA Golf al costat (un dels millors camps de golf de tot Europa). Està molt ben situat en quant a comunicacions, ja que té molt a prop l’autovia A-2, l’autopista AP-7, la C-25 i l’aeroport de Girona, a més disposa de parada de tren. Y les platges de la Costa Brava a només 26kms.

 

 ENTORNO: 

La urbanización Llac del Cignes está situada en la carretera GI-673 en la entrada de Caldes de Malavella, a sólo 1,5 km del pueblo (2 minutos en coche) y a 2km de la autovía A-2. Es una urbanización tranquila donde la mayoría de casas son de 1era residencia, con bosques al lado, un lago y un restaurante. Dispone de todos los servicios municipales excepto gas ciudad. Hay 2 paradas de autobús que la comunican con el pueblo.

 

El pueblo de Caldes de Malavella tiene unos 7.000 habitantes que disfrutan del gran patrimonio histórico y cultural del pueblo. Guarderías, escuelas e instituto, CAP, biblioteca municipal, una gran zona deportiva, muchos comercios y un pueblo con mucha vida. Además están los balnearios del Mas Prats y el Vichy Catalán, y el PGA Golf al lado (uno de los mejores campos de golf de toda Europa). Está muy bien situado en cuanto a comunicaciones, ya que tiene muy cerca la autovía A-2, la autopista AP-7, la C-25 y el aeropuerto de Girona, además dispone de parada de tren. Y las playas de la Costa Brava a solo 26kms. 

NORMATIVA URBANÍSTICA: 

Aquest terreny té de normativa urbanística, una clau 6c (art.195 POUM) subzona per a edificacions unifamiliars aïllades de intensitat II. Es permet la construcció d'una gran casa de fins a 447m2 construïts, ja que té una edificabilitat de 0.6m2 de sostre per cada m2 de terreny. L'ocupació màxima és del 35%, i per tant la planta baixa pot arribar a tenir 260m2. Es permet la construcció de planta baixa i planta pis fins a una alçada de 7m. La separació amb els veïns i el carrer és de mínim 3 metres. Li puc entregar la normativa urbanística complerta.

 

Aquest conjunt de normatives permeten la construcció, si es vol, d'una casa gran amb jardí tota en planta baixa, o una casa encara més gran repartida fins a 3 plantes (soterrani, planta baixa i planta pis) deixant encara més espai per el jardí per gaudir amb la família i els amics. Hi ha moltes possibilitats, i puc ajudar-li a fer un avantprojecte de la casa que desitja. Comencem?

 

 NORMATIVA URBANÍSITCA: 

Este terreno tiene de normativa urbanística, una clave 6c (art.195 POUM) subzona para edificaciones unifamiliares aisladas de intensidad II. Esto ermite la construcción de una gran casa de hasta 447m2 construidos, ya que tiene una edificabilidad de 0.6m2 de techo para cada m2 de terreno. La ocupación máxima es del 35%, por lo que la planta baja puede llegar a tener 260m2. Se permite la construcción de planta baja y planta piso hasta una altura de 7 m. La separación con los vecinos y la calle es de mínimo 3 metros. Le puedo entregar la normativa urbanistíca al completo.

 

Este conjunto de normativas permiten la construcción, si se quieres, de una casa grande con jardín toda en planta baja, o una casa aún más grande distribuida en 3 plantas (sotano, plata baja y planta piso) dejando aún más espacio para el jardin para disfrutar con la familia y los amigos. Hay muchas posibilidades, y puedo ayudarle para hacer un anteproyecto de la casa que desea. Empezamos?

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
GIRALIA Despatx Immobiliari Personal